Ekonomi ve Finans

Prof. Dr. Hülya TALU Ekonomi ve Finans Bölümü’nü Tanıttı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya Talu Ekonomi ve Finans Bölümü hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Küreselleşmeden sonra Ekonomi ve Finansın çok büyük değişiklikler geçirdiğini dile getiren Prof. Dr. Hülya Talu, sadece ekonomi bilmenin ya da sadece finans bilmenin yeterli olmadığını vurgulamıştır. Bu yüzden İstanbul Gelişim Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümü ikisini bir arada değerlendirip ve  analiz edebilecek öğrenciler yetiştirdiğini belirtmiştir.  Mezun olan öğrencilerin hem kamu kuruluşlarında hem de özel sektörde rahatlıkla iş imkanı bulacağını dile getirdi. Ekonomi ve finansa ilgili olan ve piyasada rahatlıkla iş imkanı bulmak isteyen öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne beklediğini ifade etti.