EKONOMİ VE FİNANS (İNGİLİZCE)

3. Gelişim-UWE Ekonomi, Finans ve Yönetim Konferansı düzenlendi

22.04.2019 Pzt 07:03

İstanbul Gelişim Üniversitesi, University of The West of England işbirliği ile 3. Uluslararası Ekonomi, Finans ve Yönetim Konferansını ( 3rd.International Conference on Economics, Finance and Management) düzenlemiştir.

konferans
17-19 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen konferansta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın finansal destek sunduğu konferansta ulusal ve uluslararası katılımcılar ekonomi, finans ve işletme yönetimi alanlarında yerel ve küresel gelişmeler ile sorunları değerlendirme, görüş ve araştırmalarını paylaşma olanağı bulmuşlardır.

Konferansta, açılış konuşmasını yapan Sermaye Piyasası Kurulu eski Başkanlarından Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş’ın yanısıra, University of the West of England’ın Bristol İşletme Fakültesi  Öğretim Üyelerinde Dr. Hugo Gaggiotti, Mohammed Saad, Dr. Ximing Ruan ve Cherif Guermat ile Sijia Wen konuşma yapmışlardır.  İkinci gün Başkent Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi, Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nalan Akdoğan konuşma yapmıştır.  Konuşmacılarımız sunumlarında Değer ve Sürdürülebilir Finans”, “Türkiye’deki Kurumsal Sürdürülebilirlik Raporlarında Sunulan Bilgilerin İncelenmesi”, “Sürdürülebilir kalkınmaya güçlü bir geçiş için yeşil bir inovasyon sistemi geliştirmek", "Çokuluslu sınır bölgelerinde endüstrilerde yönetim: tahvil üretim programı ” ve “Küçültmenin inovasyon üzerindeki etkisi” ilgili konulara değinmişlerdir. Ayrıca konferansta birçok yerli ve yabancı bildiri sahibi ulusal ve uluslararası düzeyde ekonomi, finans ve yönetim konuları ile ilgili çalışmalarını sunmuşlardır.

Konferansın gerçekleştirilmesi Ekonomi ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nimet Hülya Tırmandıoğlu Talu ve bölümün diğer öğretim üyeleri ile ilgili alanlarda çalışan diğer bölümlerden öğretim üyelerimiz katkıda bulunmuşlardır.

Cihangir Mahallesi Şehit Piyade Onbaşı Murat Şengöz Sokak No:8 Avcılar/ İSTANBUL

bilgi@gelisim.edu.tr