EKONOMİ VE FİNANS (İNGİLİZCE)

Ekonomi ve Finans Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kemal Erkişi 2018-2019 akademik yılı bahar dönemi açılış mesajı

08.02.2019 Cum 04:41

Kemal ERKİŞİ
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Ekonomi ve Finans Bölümü olarak 2018-2019 eğitim yılında öğrencilerimize uluslararasılaşma hedefleri doğrultusunda değişen dünyanın ihtiyaçlarını karşılayacak ve kendilerini geliştirip daha iyi ifade edebilecekleri yenilikçi eğitime bahar dönemine artan hızla devam edeceğiz.

Bu doğrultuda uluslararası eğitim işbirlikleri ve profesyonel eğitim kadromuzla öğrencilerimize niteliksel donanım kazanıp uluslararası platformlarda rekabet edebileceği bireyler olmalarında katkı sağlamanın yanı sıra ülkesinin çıkarlarını koruyabilecek ahlaki değerlere sahip toplum yararını önemseyen, insana değer veren, üretken, yenilikçi, kararlarını savunabilecek özgüvene, kendini doğru ifade etme becerisine sahip, iş dünyasına, ekip çalışmasına uyum sağlayacak vizyoner olmaları içinde bu dönemde beraber olacağımızı belirtiriz.

2018-2019 Akademik yılı bahar döneminde tüm öğrencilere, akademik ve idari personelimize  başarılar diliyorum.

Cihangir Mahallesi Şehit Piyade Onbaşı Murat Şengöz Sokak No:8 Avcılar/ İSTANBUL

bilgi@gelisim.edu.tr