Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Akademik Personele Yönelik Oryantasyon Faaliyeti

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi 2018-2019 bahar döneminde işe başlayan akademik personele yönelik oryantasyon toplantısı düzenledi.

İİSBF konferans salonunda 07.02.2019 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya İİSBF yönetimi ve fakültede göreve başlayan öğretim üyeleri katıldı. Toplantıda, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Elif HOŞALAY’ın katkılarıyla EBYS sistemi, sınav zarflarının teslimi, sınav gözetmenlikleri, öğrenci not ve devamsızlık girişleri, derslere devam zorunluluğu, Final sınavı geçme notu, test ve klasik sınav ayrımı gibi konular konuşuldu. Toplantının sonunda, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Dekanı Kürşat YALÇİNER’in, Dekan Yardımcısı Alihan Limoncuoğlu’nun, Dekan Yardımcısı Dilek Önder’in ve İİSBS Fakülte Sekreteri Nilgün YENİEV’in konuşmasının ardından İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’ne yeni katılan öğretim üyeleri sırayla kendilerini tanıttı. Oryantasyon toplantısına Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin DİKME de katıldı.