Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Çocuklar Geleceğimiz

Öğrencilerimiz SBÜ Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Çocukları Ziyaret Etti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinden Esranur Demirbaş ve Çocuk gelişim uzmanı Dilek Kalin eşliğinde SBÜ Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören çocuklara moral vermek amacıyla çeşitli aktivitelerden oluşan bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında çocuklara, müzik etkinliği, drama etkinliği, oyun etkinliği ve kitap okuma etkinliği gibi çeşitli aktiviteler düzenlendi. Amacı toplumu bu konuda bilinçlendirip farkındalık yaratmak ve çocukları bir günlüğüne de olsa hastanenin soğuk ortamından sıyırıp onlara güzel bir gün yaşatarak yalnız olmadıklarını hissettirmek olan etkinlikte çocuklarla eğlenceli dakikalar yaşandı. Etkinlik sonunda etkinliği düzenleyen Esranur Demirbaş: ”Çocuklarla böyle güzel ve verimli aktiviteler gerçekleştirmekten çok keyif aldım.  Onların sevgisini ve samimiyetini hissetmek çok farklı bir tecrübeydi. “ diyerek duygularını ifade etti.