Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Fotoğraf Günleri

IFSAK 25. İstanbul Fotoğraf Günlerine Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

Beyoğlu Belediyesi’nin düzenlediği IFSAK 25. İstanbul Fotoğraf Günleri Festivali 1-30 Kasım 2018 tarihleri arası ziyaretçilere açıldı. Taksim meydanının ev sahipliği yaptığı etkinlikte, “sahte” başlıklı tema seçilerek sahte ile gerçek arasındaki durum irdelendi. İstanbul Gelişim Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi İdil GAZALİ de sergiyi ziyaret etti. Türkiye’de ve İstanbul’da düzenlenmeye başlayan ilk fotoğraf sergisi olma özelliğini taşıyan IFSAK’a bugüne kadar Alex Webb, Paolo Pellegrin, Adress Petersen, Raughu Rai, Joachim Ladefoged, Petti Smallahti, Kent Klich gibi isimlerin katıldığı bilinmektedir. Ifsak 25. İstanbul Fotoğraf Günleri kurulunda Tanju Okan, Özcan Yudulan, Ömer Orhun, Melih Akoğul ve Esin Koç yer almaktadır. Etkinliğin ardından GAZALİ, “sanatla iç içe olmak çok güzel bir duygu. Fotoğrafa özel bir ilgim olsa da tüm sanat dallarını takip ediyorum. Gelecekte başka sergilere de katılmayı düşünüyorum. Tüm insanları sergilere katılmaya davet ediyorum. Sanatla ilgilenirsek tüm her şeye yönelik yeni bakış açıları geliştirebiliriz” şeklinde konuştu.