İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Halkla İlişkiler ve Tanıtım








 Girişimciler İçin Yeni Medya


İstanbul Gelişim Üniversitesi İletişim İnovasyon Kulübü’nün aracılığıyla Branding Türkiye tarafından “Girişimciler İçin Yeni Medya” etkinliği düzenlenecek.


İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde 21 Mart 2019 tarihinde Girişimciler İçin Yeni Medya konulu konferans ve panelden oluşan bir etkinlik gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili uzmanların girişimcilik ve yeni medya hakkında bilgi aktarımında bulunacağı etkinliğe İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Erasmus Konferansı ev sahipliği yapacak.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin kurduğu İletişim İnovasyon Kulübü’nün desteğiyle gerçekleştirilen etkinlik saat 10.30 – 15.00 arası katılımcılarla buluşacak. Etkinliğe konuşmacı olarak Branding Türkiye’nin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mürsel Ferhat Sağlam, Pictus Digital & Creative Kurucusu ve İçerik Uzmanı Asil Terzi, D-BrandeD Social Media Specialisti Damla Aydın’ın katılması beklenmektedir.

Yalnızca üniversite öğrencilerinin katılabildiği etkinliğe ücretsiz olarak katılım sağlamak için kayıt yapılması zorunluluğu bulunmaktadır. Etkinliğe katılmak isteyenler buraya tıklayarak  etkinlik formunu doldurabilirler.