Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Medya Bağımlılığı Her Yaşta

Öğrencilerimiz medya bağımlılığı ile ilgili kısa film hazırlayarak medya bağımlılığının yalnızca gençler arasında olmadığına dikkat çekti.

Öğrencilerimiz medya bağımlılığına dikkat çekmek için kısa film çektiler. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Dr. İpek SUCU danışmanlığında, Sera KARASU tarafından gerçekleştirilen kısa filmde, medya bağımlılığına dikkat çekilirken bir yandan da bu bağımlılığın yaştan bağımsız olduğu vurgulandı. Özellikle yaşlı bireylerin de medya bağımlısı olabileceği vurgulanan kısa filmde, bir yaşlının günlük rutinlerinde medyanın ne şekilde yer aldığı ve medyanın ne sıklıkla kullanıldığı ortaya koyuldu.  Kısa filmde, yalnızca cep telefonu değil, tüm medyaların bağımlılık yaratabildiği vurgulanarak tüm yaş grupları için farkındalık yaratılmaya çalışıldı.