Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Öğrencimiz Sultançiftliği İSMEK’te Etkinlik Gerçekleştirdi

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Cemile Ağkoç, Sultançiftliği Hayat Boyu Öğrenme Merkezi İSMEK’te bilgisayar kursu öğrencilerine, “Halkla İlişkiler Nedir? , Halkla İlişkilerin Tarihsel Gelişimi” konulu sunum hazırladı.

Ağkoç hazırladığı sunumda, lise son sınıf ve mezun öğrencilere halkla ilişkiler bölümü hakkında bilgilendirip öğrencilerin geleceğe yönelik attığı adımlarda kararsız kalmadan, akıllarında soru işareti olmadan ilerlemesine yardımcı olabilmeye aktardı. Sunum bitiminde etkinliği düzenleyen Ağkoç, ”Lise son sınıf ve mezun öğrencilere bir nebze faydamın dokunabildiğini görmek mutluluk vericiydi, çok farklı bir deneyimdi” diyerek duygularını ifade etti.