İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Halkla İlişkiler ve Tanıtım








 Öğrencimizden Photoshop Atölyesi


Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Mustafa Sait Çelik Bölüm öğrencilerimize Photoshop eğitimi verdi.


Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İpek SUCU danışmanlığında gerçekleştirilen etkinlikte Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Mustafa Sait Çelik tüm bölüm öğrencilerine Photoshop eğitimi verdi. Bilgisayar laboratuvarında 09.04.2019 tarihinde saat 10’da gerçekleştirilen etkinlikte Çelik, Photoshop arayüzünü tanıttıktan sonra öğrencilerle afiş çalışması yaptırdı. Örnek afişlerini öğrencilerle paylaşan Çelik, gelecek çalışmaları için öğrencilere deneyim aktarımında bulundu. İki saatlik eğitimin ve katılımcılar kendi afişlerini tasarlamalarının ardından etkinlik sonlandırıldı.

Etkinliğin ardından Çelik, benzer etkinlikleri sürdürmek istediğini ve bilginin paylaşarak çoğaldığına vurgu yaparak farklı konularda da arkadaşlarıyla bilgisini paylaşmak istediğini belirtti. Öğrencimiz, bu tür projelere destek veren Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’ne ayrıca teşekkür etti.


 Galeri