İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

İşletme








 DÖNEM AÇILIŞ MESAJI


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme (ingilizce) Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Hülya YILMAZ'ın Dönem Açılış Mesajı:


Sevgili öğrenciler ve değerli mesai arkadaşlarım,

2018-2019 akademik yılı bahar yarıyılına başlamış bulunuyoruz. Öncelikle, 2018-2019 akademik yılı bahar yarıyılının öğrenciler, akademik personelimiz, paydaşlarımız ve tüm Gelişim ailesi için sağlık, huzur ve başarı dolu bir dönem olmasını en kalbi duygularımla temenni ediyorum. 

Her yeni dönem, yeni bir heyecan demektir. Her yeni dönem, yeni bir başlangıç demektir. Bu dönem de aramıza yeni başlangıçlar yapan, öğrenciler ve mesai arkadaşlarımız bulunmaktadır. Bu vesileyle, 2018-2019 akademik yılı bahar yarıyılında aramıza yeni katılan öğrencilerimizi ve yeni katılan akademik personellerimizi selamlıyor, Gelişim ailesinin birer ferdi oldukları için kendilerini şanslı hissetmeleri gerektiğini belirterek eğitim-öğretim hayatlarında engin başarılar diliyorum.

Genç bir üniversite olmasına rağmen üniversitemiz nitelik ve nicelik olarak büyük gelişmeler kat etti. İsmindeki ‘’Gelişim’’ kavramını içselleştirerek ve özdeşleştirerek her alanda kendini sürekli geliştiren öğrenci profiline sahip üniversitemiz, aldığı ulusal ve uluslararası akreditasyonlarla da uluslararası camiada tanınır hale gelmiştir. Buna ek olarak öğrencilerimiz sektör tecrübesi olan kaliteli akademik personelimiz sayesinde alanlarına yönelik hem teorik ve hem de pratikte kullanabilecekleri bilgilerle donatılmaktadırlar.

2018-2019 akademik yılı bahar yarıyılının işletme bölümü açısından çok farklı geçeceği kanaatindeyim. Bölüm olarak 2018-2019 akademik yılı bahar yarıyılı içerisinde öğrencilerimize yönelik çeşitli etkinlikler ve sektörel geziler planlamaktayız. Bu etkinlik ve sektörel geziler öğrencilerimizin alanlarında daha da derinleşmelerine imkan vererek, kariyer yollarını çizmeleri konusunda ve mezuniyet sonrası ne gibi işler yapabilecekleri ve hangi ortam ve çevrelerde çalışıyor olabilecekleri konusunda onlara yol gösterici olacaktır.

İİSBF olarak 2018-2019 güz dönemi başında yeni kampüsümüze taşınmıştık. Yeni kampüsümüzdeki fiziksel imkanların, sınıfların ve kütüphanenin yeterliliği ve kalitesi hakkında birçok öğrencimizden olumlu geridönüş aldık. Bu fiziksel imkanlarla beraber öğrencilerimizin motivasyonları ve derslerdeki başarısı artmaktadır. Yeni dönemle beraber de aynı heyecan ve motivasyonla bu başarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, aramıza yeni katılan sevgili öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyor, akademisyen ve idareci arkadaşlarıma yeni akademik dönemimizde başarılar, kolaylıklar ve esenlikler diliyorum.

En kalbi sevgi ve selamlarımla...