İşletme

Kurumsal Kültür ve Bağlılık Yaratmak İçin Stratejik Enstrüman İç İletişim Sempozyumu

PepsiCo İç ve Dış İletişim Müdürü Mahmut Sipahi'nin davet edildiği program yaklaşık 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Gümüş,  Dr. Öğr. Üyesi Hülya Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Erdal Şen tarafından düzenlenen  06.12.2017 tarihinde  "Kurumsal Kültür ve Bağlılık Yaratmak İçin Stratejik Enstrüman: İç İletişim" konulu sempozyum düzenlendi. Programa konuk olarak PepsiCo İç ve Dış İletişim Müdürü Mahmut Sipahi'nin davet edildiği program yaklaşık 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Sayın Mahmut Sıpahi konu hakkında bilgiler vererek öğrencilerin sorularını cevapladı. Programın sonunda katılımcıya teşekkür belgesi ve plaket takdim edilip, kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür edildi.