İŞLETME (İNGİLİZCE)

İstanbul Gelişim üniversitesinde Tedarik Zinciri Konferansı

30.05.2018 Çar 04:57

07 Mart 2018 tarihinde Yıldız Holding Tedarik Zinciri Başkan Yardımcısı Nazmi Civil'in konuşmacı olarak katıldığı seminerimiz gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İzzet Gümüş ve Yrd. Doç.Dr. Hülya Yılmaz tarafından düzenlenen "Tedarik Zinciri" semineri 07 Mart tarihinde  Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleşti.
     Yıldız Holding Tedarik Zinciri Başkan Yardımcısı Nazmi Civil katıldığı seminerde Liderlik, İş Hayatında Başarı ve Tedarik Ziciri konuları hakkında bilgiler vererek öğrencilerin sorularını cevapladı.
     Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği, seminerin sonunda İ.İ.S.B.F. Dekanı Prof. Dr. İzzet GÜMÜŞ tarafından Sn. Nazmi CİVİL’e plaketleri takdim edilip, kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür edildi.

Cihangir Mahallesi Şehit Piyade Onbaşı Murat Şengöz Sokak No:8 Avcılar/ İSTANBUL

bilgi@gelisim.edu.tr