RADYO, TELEVİZYON VE SİNEMA

Belgesel Sinemada Kadın Olmak Paneli

28.12.2018 Cum 11:52

Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi aracılığıyla Dr. Öğr. Üyesi Remziye Köse Özelçi, Dr. Öğr. Üyesi Sinem Tuna, Nagihan Çakar Bikiç ve Ahmet Bikiç’in katılımıyla “Belgesel Sinemada Kadın Olmak” isimli panel gerçekleştirilerek sinema ve kadın ilişkisi gündeme getirildi.

belgesel sinemada kadın olmak
İstanbul Gelişim Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp 11 Aralık Salı günü saat 13.00’da panel gerçekleştirdi. “Belgesel Sinemada Kadın” isimli panele,Dr. Öğr. Üyesi Sinem Tuna, Dr. Öğr. Üyesi Remziye Köse Özelçi, Nagihan Çakar Bikiç ve Ahmet Bikiç’in katıldı. Panelde, kadının toplumsal düzendeki yeri ve tarihsel süreçteki rol değişimleri, geçmişte ve günümüzde dövmenin tarihi, belgesel sinema ve kadın ilişkisi gibi pek çok konu tartışıldı.

Cihangir Mahallesi Şehit Piyade Onbaşı Murat Şengöz Sokak No:8 Avcılar/ İSTANBUL

bilgi@gelisim.edu.tr