Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrencilerinden Bağcılar Belediye Başkanlığı'na Ziyaret

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler öğrencilerinin katılımıyla Bağcılar Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nail Öztaş’ın Kamu Yönetimi dersleri kapsamında, yerel yönetimlerin tanıtımı amacıyla gerçekleştirilen gezide, öğrenciler ilk olarak Şehitler Parkı ve Çanakkale Zafer Müzesi ile Engelliler Sarayı’nı ziyaret etti.

Öğr. Gör. Yrd. Doç. Dr. İdris Güzel koordinasyonunda gerçekleştirilen gezi esnasında Gelişim Üniversitesi öğrencilerine, Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Kenan Gültürk eşlik etti.

Yapılan ziyaretlerin ardından belediye meclis toplantısına da katılan öğrenciler, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile makamında buluşarak, belediyelerdeki yerel yönetimlere ve işleyişe dair bilgilendirildi.

Başkan Lokman Çağırıcı, Gelişim Üniversitesi’ni baharda düzenlenecek Kiraz Hasadı etkinliğine de davet etti.