SOSYOLOJİ

Kültürel İncelemeler Öğrenci Konferansı 2019

22.03.2019 Cum
Kültürel İncelemeler Öğrenci Konferansı 2019 Kültürel İncelemeler Öğrenci Konferansı:
"Özne ve İktidar"

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kültürel İncelemeler Yüksek Lisans Programı öğrencileri tarafından düzenlenen “Kültürel İncelemelerde Sorunsallar: Özne ve İktidar” konferansı interdisipliner alanlarda çalışan lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine açıktır.

Konferans, Türkiye’de benzer anlarda çalışan öğrencilerin dijital veya basılı kaynaklar dışında olabildiğince kısıtlı olan iletişim problemlerine yılda bir kez dahi olsa yanıt verecek bir platform sunma amacındadır.

Tarih: 11-12 Mayıs 2019
Yer: santralistanbul Kampüsü

Sunum için başvuru:
Konferansa sunum yapmak üzere başvurmak isteyenlerin en geç 15 Nisan 2019 tarihine kadar kultkonferans@bilgi.edu.tr adresine ‘subject’ kısmına “KİK-Abstract” referans kodunu yazarak; ad-soyad, üniversite, bölüm bilgilerinin yanı sıra maksimum 500 kelimelik özeti göndermeleri gerekmektedir.

Dinleyici olarak katılım:
Dinleyici olarak katılmak isteyenlerin en geç 1 Mayıs 2019 tarihine kadar kultkonferans@bilgi.edu.tr adresine ‘subject’ kısmına “KİK-D” referans kodunu yazarak, ad-soyad, üniversite adı bilgilerini göndermelerini rica ederiz.

Ayrıntılı bilgi için: https://cultma.bilgi.edu.tr/kultkonferans/

Cihangir Mahallesi Şehit Piyade Onbaşı Murat Şengöz Sokak No:8 Avcılar/ İSTANBUL

bilgi@gelisim.edu.tr