SOSYOLOJİ

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Yeni Öğrencileriyle Buluştu

18.10.2018 Per 04:17

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Yeni Öğrencileriyle Buluştu

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Gelişim Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Oryantasyon Toplantısı
Gelişim Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında aralarına katılan yeni öğrencileriyle bir oryantasyon toplantısı gerçekleştirdi. Bölüm öğretim üyeleri Prof. Dr. F. Beylü Dikeçligil, Prof. Dr. Kamil Kaya, Dr. Öğr. Üyesi Baver Demircan, Dr. Öğr. Üyesi Başak Keki, Dr. Öğr. Üyesi Pınar Karababa Kayalıgil ve Arş. Gör. Aysun Körlü’nün katılımıyla gerçekleşen toplantıda öğrencilere bölüm ile ilgili faydalı bilgiler verildi. Bölüm Başkanı Prof.Dr.  F. Beylü Dikeçligil’in sosyolog olmanın ayrıcalıkları ve bireye kattığı farklılıkları merkeze alan konuşmasının ardından bütün öğretim üyeleri öğrencilere kendisini tanıtarak, öğrenciler için önemli noktalara dikkat çektiler.
Öğretim üyelerinin yanı sıra İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Billur İhityaroğlu da öğrencilere kulüp ve faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi. Toplantı sonunda öğrencilere bir oryantasyon sunumu yapılarak toplantı sonlandırıldı.

Oryantasyon sunumuna ulaşmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki linkten indirebilirler.

Gelişim Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Oryantasyon Sunumu

Cihangir Mahallesi Şehit Piyade Onbaşı Murat Şengöz Sokak No:8 Avcılar/ İSTANBUL

bilgi@gelisim.edu.tr