Yönetim Bilişim Sistemleri

Fakültemizin Akreditasyonu

Fakültemizin 26 Bölümü AQAS (Agency for Quality Assurance Through Accreditation of Study Programs – Akademik Programların Akreditasyon Kalite Güvence Ajansı) tarafından akredite edildi.

Fakültemizin Ekonomi ve Finans (İngilizce ve Türkçe), Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Havacılık Yönetimi (İngilizce ve Türkçe), İngiliz Dili ve Edebiyatı, İşletme (İngilizce ve Türkçe), Psikoloji (İngilizce ve Türkçe), Radyo Televizyon ve Sinema, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce ve Türkçe), Sosyoloji, Turizm Rehberliği, Türk Dili ve Edebiyatı, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık (İngilizce ve Türkçe), Uluslararası Ticaret (İngilizce ve Türkçe), Yeni Medya ve Yönetim ve Bilişim Sistemleri bölümleri AQAS ( Akademik Programların Akreditasyon Kalite Güvence Ajansı) tarafından akredite edilmiştir. Bu bölümlerde öğrenim görmekte olan öğrencilerimiz mezun olduklarında uluslararası düzeyde geçerli diplomalara sahip olma ayrıcalığına kavuşmuşlardır.