2nd International Conference on Economics, Finance and Management’ın özet kitabı yayınlandı

06.03.2019 Çar

3-4 Nisan 2018 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. N. Hülya Tırmandıoğlu Talu tarafından gerçekleştirilen 2nd International Conference on Economics, Finance and Management konferansına gönderilen özet bildiriler Istanbul Gelisim University Press tarafından yayınlanmıştır.

2nd International Conference on Economics, Finance and Management'ta sunulan bildirileri buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

bilgi@gelisim.edu.tr