Bilimsel Salı Toplantısının dokuzuncusu gerçekleşiyor

22.02.2019 Cum

Bilim dünyasına katkı sağlamak isteyen tüm personellerimizi toplantıya bekliyoruz

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Nail Öztaş ve İktisat Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onur Özdemir  tarafından "Bilimsel Salı Toplantısı"nın dokuzuncusunu düzenlemekteyiz.  İstanbul Gelişim Üniversitesi'ndeki tüm akademik personellerin davetli olduğu toplantının bu ayki  konuşmacısı Ekonomi ve Finans Bölümü'nden Dr.Öğr.Üyesi İlker İNMEZ, "Sürdürülebilirlik ve Ekonomik Küçülme" adlı sunumuyla İşletme Bölümü'nden Arş.Gör. Metin TOPTAŞ ise  Philip Kotler ve Hermawan Kartajaya tarafından yazılan "Pazarlama 3.0" adlı eserin kitap özeti çalışmasıyla bizlere ve bilim dünyasına katkı sağlayacaktır.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakltesi'ndeki tüm akademik personellerimiz 26.02.2019 Salı günü saat 11:30'da J-Blok 311'e gelebilirler.

bilgi@gelisim.edu.tr