Dünyanın en iyileri arasına Türkiye’den tek aday İGÜ oldu

24.05.2019 Cum 11:17

İstanbul Gelişim Üniversitesi başarıdan başarıya..

Nail Öztaş ve The Asia sonucu
Asya’nın en iyi üniversitelerinin belirlendiği ve yükseköğretimin Oscar’ı olarak bilinen Times Higher Education Asia (THE ASIA) 2019 sonuçları belli oldu. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), 7 üniversitenin finale kaldığı değerlendirmede ‘Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi’ ile Türkiye’den tek üniversite olarak yer aldı.

THE ASIA en başarılı Asya Üniversitelerini bir araya getirdi. Ödül verilen kategorilerde yüzlerce başvuru arasından finale kalan en iyi üniversiteler politikalarını, stratejilerini ve faaliyetlerini anlattı. Ödül törenine İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli, Rektör Prof. Dr. Burhan Aykaç ve Akreditasyondan ve Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail Öztaş katıldı. Prof. Dr. Nail Öztaş yaptığı konuşmasında finale kalmasının büyük başarı olduğunu ve bu başarıyı daha da ileriye taşımak istediğini konuşmasında vurguladı.

bilgi@gelisim.edu.tr