Genç TABA İş Dünyası paneli gerçekleşti

26.04.2019 Cum 10:21

Türkiye-ABD ekonomik ilişkilerinde önemli bir köprü niteliği taşıyan Türk-Amerikan İş Adamları Derneği’nin 3 değerli mensubunu İstanbul Gelişim Üniversitesi misafir etti.

Genç Teba
Panele konuk olan Bayram Ali Bayramoğlu, Zafer Küçükşabanoğlu ve Murat Keçeciler Türkiye-ABD ilişkileri, uluslararası ticaret ve girişimcilik gibi birçok konuda tecrübe ve bilgilerini aktardı.

Türkiye’nin ABD’yle dönem dönem siyasi krizler yaşasa da iki ülkenin özellikle askeri anlamda daimi müttefik olduklarının altını çizerek, dernek olarak tüm çalışmalarını askeri anlamda ki bu bağın ticari olarakta gelişmesini sağlamak olduğu vurgulandı. Bu çalışmalar kapsamında, derneğin genç oluşumuna önem verdiklerini ve uluslararası ticaretin geliştirilmesi ve büyütülmesi için gençlerin üniversite yıllarından itibaren uzmanlaştırılması için gerekli çalışmaları yaptıkları çalışmaları aktarıldı.

bilgi@gelisim.edu.tr