İGÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü İkinci E-Bülteni Yayınladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü e-bültenin ikincisi yayınlandı. İki haftada bir yayınlanan e-bültenin bu sayısında Öğretim Elemanı Kahraman Süvari, Öğretim Elemanı Kahraman Süvari ve Dr. Öğr. Üyesi Alihan Limoncuoğlu dış siyaset üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Elemanı  Kahraman Süvari Rusya'nın  Ukrayna politikasının nükleer enerji boyutunu değerlendirdiği bültende, İstanbul Üniversitesi Türkiyet Araştırmaları Anabilim Dalı Öğretim Elemanı  Emre Kurban Azerbaycan Demokratik Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş Yılında TRT’den Ahmed Cevad Belgeseli'ni, İstanbul Gelişim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Doktora Öğretim Üyesi Alihan Limoncuoğlu ise Estonya'da  Muhafazakar Halk Partisi'nin yükselişini  ele aldı.

İki haftada bir yayınlanan e-bültene üniversitemizin web sitesi üzerinden erişilebilir.