Köy Okullarına Destek

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri köy okullarına destek verdi.
Çocukların eğitimine destek olmak amacıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri köy okullarını ziyaret etti.  “Bir ülkenin geleceği çocuklardır” sloganıyla hareket eden proje kapsamında insanların, çocukların eğitimine yönelik duyarlılık kazanması amacı gerçekleştirilmeye çalışıldı. Proje kapsamında, aralarında Şırnak İdil Kazımkarabekir İlkokulu ve Malatya Şehit Yarbay Songül Yakut İlkokulu'nun bulunduğu köy okullarıyla iletişime geçilerek ihtiyaçlar tespit edilmiş, ihtiyaca göre kıyafet, kitap ve kırtasiye malzemesi yardımı gerçekleştirilmiştir. Proje oluşturucuları Dilan Masal, Kübra Avcı, Uğur Mutlu, Gülce Yılmaz, proje sonunda, “Çocuklarla buluşmak çok güzeldi. Çocukların eğitimi geleceğimiz için çok önemlidir. Bugünün çocukları geleceğin yetişkini olacak ve onlar da kendilerinden sonraki nesli yetiştirecekler. Bu yüzden tüm ülke olarak çocukların eğitimine yüksek derece önem göstermeliyiz. Eğitim her şeyden önce gelir” diyerek çocukların eğitimlerine sağladıkları katkı sebebiyle mutlu olduklarını ifade etti.