M. Âkif Ersoy ve Milli Değerler Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nün M. Âkif Ersoy'un vefat yıl dönümü sebebiyle düzenlediği "M. Âkif Ersoy ve Milli Değerler" konulu etkinlik gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Mehmet Âkif Ersoy'un vefat yıl dönümü sebebiyle üniversitemiz akademisyenleri ve öğrencilerinin katılımıyla bir etkinlik gerçekleştirdi.

Etkinlikte, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Hayati Yavuzer, Dr. Öğr. Üyesi N. Gamze Ilıcak, Dr. Öğr. Üyesi M. Ünal Şahin ve Dr. Öğr. Üyesi Pelin Ekşi Mehmet Âkif'in hayatı, dünya görüşü, şiirlerinin mahiyeti ve etkisi gibi konu başlıklarıyla ilgili konuşmalar yaptı.

Üniversitemizde, J Blok oditoryumunda 27 Aralık tarihinde, saat 10.30'da başlayan etkinlik 12.00'da sona erdi.