Halkla İlişkiler Bölümü'nden Teknoloji Bağımlılığına Yönelik Animasyon

Teknoloji Bağımlılığına Animasyon ile Dikkat Çekildi
İstanbul Gelişim Üniversitesi İksitadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakülte öğrencimiz Elif Atlı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Dr. İpek Sucu danışmanlığında teknoloji bağımlılığına yönelik bir animasyon hazırladı. İzleyiciye uyarı mesajı vermek ve insanları bilinçlendirerek bağımlılığı azaltmak amacı ile hazırlanan animasyonda, teknolojiyi aşırı derecede kullanan bir bireyin başından geçenler anlatılmış, bu kişinin teknolojiye erişimi olmadığında kendine verdiği zararlar gözler önüne serilmiştir. Sadık Nergiz ve Mehmetcan Bektaş’ın seslendirmesi ile hazırlanan animasyonda, teknolojiye erişemediği için krize girerek intihar eden bir bireyin sahnelenmiş, insanların empati yaparak bilinçlenmesi sağlanmaya çalışılmıştır.