Türk Dili ve Edebiyatı

İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Dış Paydaşı BİLSEM ile İkinci Etkinliğini Gerçekleştirdi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Veli Akademisi Projesi kapsamında düzenlenen “Çocuklarımızı Gönüllü Okur Yapmanın Yolları” adlı etkinlikte İstanbul Gelişim Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Pelin Ekşi konuşmacı oldu.

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, dış paydaşı İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi ile ikinci çevrimiçi etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlikte Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Pelin Ekşi çocukları erken yaşta gönüllü okur yapmanın yollarını anlattı ve çeşitli kitap tavsiyelerinde bulundu. İstanbul’daki diğer BİLSEM okullarından yöneticilerin, öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin katılım gösterdiği etkinlikte ebeveynlerin ve öğrencilerin birçok sorusunu yanıtlayan Ekşi, iyi bir okur olabilmenin ipuçlarını verdi.