Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Reyting Ölçümleri Nasıl Yapılır? - Söyleşi Etkinliği

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü olarak, televizyon ve reklam sektörleri açısından büyük önem taşıyan reyting ölçümleri hakkında, birinci ağızdan bilgi edinme fırsatı sunacak bir etkinlik düzenliyoruz.

Bu etkinlikte, reyting ölçümlerinin reklam ve televizyon sektörü için ne ifade ettiği, neden önemli olduğu ve sektörde bu ölçümlerin nasıl kullanıldığı konuları ele alınacaktır. Ayrıca, etkinliğimizin konuğu TİAK Genel Müdürü Dursun Güleryüz’ün aktarımı ile reyting ölçüm süreçlerinde TİAK'ın rolü ve bu alandaki çalışmaları da detaylı bir şekilde irdelenecektir.

Etkinliğimiz, reyting ölçümleri konusunda araştırma yürüten araştırmacılar ile televizyon ve reklam sektöründe kariyer düşünen öğrenciler için nitelikli bir bilgi temeli sunacaktır. Söyleşi formatında gerçekleşecek olan etkinlik tüm katılımcılara açıktır.