Lojistik Yönetimi

Deniz yolu lojistiği ve Türkiye’de konteyner taşımacılığının multimodal taşımacılıktaki yeri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü tarafından “Deniz Yolu Lojistiği ve Türkiye’de Konteyner Taşımacılığının Multimodal Taşımacılıktaki Yeri” konulu seminer düzenlendi.

Etkinliğimize konuşmacı olarak katılan Sn. Umur Uğurlu; deniz yolu lojistiği ve Türkiye'de konteyner taşımacılığı hakkında detaylı bilgi verdi. Seminerimizin düzenlenmesinde başta katılımcımız Umur Uğurlu'ya ve bölüm başkanımız Yrd. Doç. Dr. Mine Afacan Fındıklı'ya, bölümümüz Araştırma Görevlisi Gözde Çağlar’a ayrıca seminere katılım gösteren tüm öğretim üyeleri ve öğrencilerimize değerli katkıları/destekleri için teşekkür ederiz.