Reklamcılık

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mezun ve Öğrenci Platformu Açıldı!

İGÜ mezun ve öğrencilere yönelik platform, kolay kullanımlı arayüzüyle, mezun ile öğrencileri birleştiren organizasyon yapısıyla dikkat çekti.

Üniversitemiz mezun ve öğrencilerine yönelik platform, kullanıcı erişimine açıldı. Platforma kolaylıkla üye olunabilmekte, diğer mezun ve öğrencilerle iletişime geçebilmektedir. Kariyer ve Mezunlar Ofisi tarafından düzenlenecek olan etkinlikler, duyurular da platformda yer alacak olup, mentorluk kapsamında yeni mezun ve öğrencilere destek olma imkanı bulunmaktadır. Çeşitli sektörlerdeki çeşitli şirketlerden isimlerle mezun ve öğrencileri buluşturan platformda iş ilanlarına başvurulabilmekte, iş ilanı verilebilmektedir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mezun ve Öğrenci Platformu’nu ziyaret etmek için tıklayınız.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mezun ve Öğrenci Platformu’na üye olmak için tıklayınız.