Reklamcılık

Reklamcılık Bölümünün Bölüm Tanıtım Filmi Çekildi

25 Nisan 2024 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlük binasında yer alan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğünde Reklamcılık Bölümünün bölüm tanıtım filmi çekilmiştir.

Reklamcılık bölüm başkanı Prof. Dr. Hüseyin Dikme ve bölüm başkan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’nun yer aldığı tanıtım filmde bölüm öğrencileri de katkıda bulundu.  İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlük binasında yer alan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğünde gerçekleşen bölüm tanıtım filmi çekilminde Reklamcılık bölümü 1. Sınıf öğrencilerinden Kader Şahin, 2. Sınıf öğrencilerinden Enes Arık, 3. Sınıf öğrencilerinden Ayşe Nur Solak, 4. Sınıf öğrencilerinden Rabia Nur Kapan ve mezunlardan Aslı Özbay yer almıştır. Çekilen tanıtım videoları İstanbul Gelişim Üniversitesi ile İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Youtube, Instagram ve X hesaplarından yayınlanarak İGÜ’yü tercih etmek isteyen adaylar bilgilendirilecektir.