Türk Dili ve Edebiyatı

Edebiyat Salonu'nun Bu Ayki Konuğu Goncourt Ödüllü Yazar Leïla Slimani Olacak.

Institut Français Türkiye’nin düzenlediği Edebiyat Salonu çevrim içi etkinliğinin bu ayki konuğu Goncourt Ödüllü yazar Leïla Slimani olacak.

Fransız-Faslı yazar Leïla Slimani, 2016 yılında kaleme aldığı Hoş Nağme adlı romanıyla Fransa'nın en önemli edebiyat ödüllerinden biri olan Goncourt'a layık görülmüştür.

Goncourt Ödüllü yazar Leïla Slimani, Edebiyat Salonu çevrim içi etkinliğinin bu ayki konuğu olacak. Etkinlik 26 Mayıs tarihinde saat 17:00'de Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek. Yiğit Bener'in sunumuyla gerçekleşecek olan etkinlikte Leïla Slimani'ye Hoş Nağme adlı eserini Türkçeye çeviren Aylin Yengin eşlik edecek. Etkinlik, Türkçe simultane tercüme ile gerçekleştirilecek.

Etkinliğe katılabilmek için kayıt yaptırmak gerekmektedir. Kayıt olmak için lütfen tıklayınız.