Yeni Medya ve İletişim

İGÜ'de Yeni Medya Konferansı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, 20 Nisan 2018 tarihinde "III. Uluslararası Yeni Medya Konferansı" düzenleyecek.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, 20-21 Nisan 2017 tarihleri arasında "III. Uluslararası Yeni Medya Konferansı" düzenliyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Deniz Akçay konferans hakkında genel bilgiler vererek, "21. yy'da internet sayesinde cihazlar ve sistemler arasında hızlı enformasyon iletimi mümkün hale gelmiştir. Dördüncü Endüstri Devrimiyle bütünleşmiş olan Yeni Medya ile büyük veri ve bulut bilişimi kaynaklarında bulunan verilere kullanıcılar zamandan ve mekândan bağımsız olarak erişebilmektedirler. Bu hızlı dönüşümü dikkate alan İstanbul Gelişim Üniversitesi Yeni Medya Bölümü, Yeni Medya Ekosisteminde Girişimcilik ve Yenilik konulu 3. Uluslararası Yeni Medya konferansını düzenlemektedir. Hem yurtdışı hem de yurtiçinden birçok öğretim üyesinin katılacağı konferansta yeni medya ve kültür, markaların yeni medya algısı ve kullanımı, Medyadaki inovasyon algısı gibi onaltı başlık akademik ortamda tartışılıp, değerlendirilecektir. 09.30'da başlayıp akşam 18.00'a kadar devam edecek konferansın açılış konuşmaları; şair robot Deniz Yılmaz isimli yapay zekanın yazılımcısı Bager Akbay ile Öğretim Görevlisi İsmail Hakkı Polat tarafından gerçekleştirilecektir." dedi.