Yeni Medya ve İletişim

Dr. Taylan Maral, Doçentlik Ünvanını Aldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi, İİSBF, Yeni Medya ve İletişim Bölümünde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmakta olan Taylan Maral, doçentlik ünvanını aldı.

Yeni Medya ve İletişim Bölümü akademik kadrosunda yer alan Dr. Öğr. Üyesi Taylan Maral'a üniversitelerarası Kurul tarafından doçentlik ünvanı verildi. Nisan ayının sonunda açıklanan sonuçlara göre Maral “gazetecilik ve medya çalışmaları” bilim alanında doçent olmaya hak kazandı.

Doçent ünvanını almaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Maral; "Çokzor ve uzun bir süreç olan bu yolculukta bana inanan ve destek olan başta sevgili eşim ve ailem olmak üzere yol gösteren, destek olan, motive eden değerli hocalarıma, arkadaşlarıma, kısacası tüm sevenlerime teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

Maral; 14 bildiri, 4 kitap, 17 kitap bölümü, ulusal ve uluslararası dergilerde 17 makale, çeşitli dergi ve gazetelerde yazılar, 1 TÜBİTAK, 2 AR-GE ve 1 sosyal sorumluluk projesi ile elde ettiği akademik başarılarını sürdürmek için daha çok çalışmaya ve eğitime hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti.

Hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.