Yeni Medya ve İletişim

Dr. Öğr. Üyesi Taylan Maral bildirisini sundu

Yeni Medya ve İletişim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Taylan Maral "Yapay Zeka ve Gazeteciliğin Geleceği" başlıklı bildirisini Üsküdar Üniversitesi'nde düzenlenen konferansta sundu.

Üsküdar Üniversitesi tarafından düzenlenen 10. Uluslararası İletişim Günleri Dijital Kapitalizm ve İletişim başlıklı sempozyuma bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Taylan Maral,  "Yapay Zeka ve Gazeteciliğin Geleceği" başlıklı bildirisiyle katıldı. Yapay zekanın gazetecilik alanında kullanımı ve etik sorunlar bağlamında gazeteciliğin geleceğinin tartışılması konusunda sunumunu yapan hocamızı tebrik ederiz.

Pek çok üniversiteden değerli katılımcıların katkıda bulunduğu 10. Uluslararası İletişim Günleri Sempozyumu bu yıl 16, 17 ve 18 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Daha fazla bilgi için tıklayınız.