Ekonomi ve Finans

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Yarı Zamanlı Stajyer Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

T.C. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi, Ankara ve İstanbul Ofislerinin çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere yarı zamanlı/stajyer alımı yapacaktır. Başvurular yalnızca Yetenek Kapısı İş/Staj İlanları sayfası üzerinden alınmaktadır. Son Başvuru Tarihi 1 Nisan 2021’dir.

Üniversitelerin ekonomi, finans, İslam ekonomisi ve finansı, istatistik, bilgisayar ve yazılım mühendisliği gibi finans, katılım finans ve finansal teknolojiler alanında çalışmaya uygun bölümlerinden mezun ya da bu bölümlerde Yüksek Lisans veya Doktora eğitimine devam eden, finans alanındaki bilgi ve yeteneklerine yatırım yapmayı hedefleyen adayların başvurması beklenmektedir.

Başvuru kriterleri ile ilgili detaylı bilgiye, Yetenek Kapısı-İş Staj İlanları sayfasındaki “T.C. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Yarı Zamanlı/Stajyer” başlıklı ilan üzerinden ulaşabilirsiniz.