Ekonomi ve Finans

Ekonomi ve Finans Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Gürkan'ın 2020-2021 Akademik Yılı Açılış Mesajı

Sevgili Öğrenciler,
2020-2021 öğretim yılı Güz döneminde İİSBF, Ekonomi ve Finans Bölümü öğrencileri olarak sizlerle birlikte olmanın mutluluğu içindeyiz. Bu beraberliğimizde sizleri ülkemizin donanımlı ekonomistleri olarak geleceğe hazırlamak en temel görevimiz olacaktır.

Uluslararası ekonomik düzenin finansal küreselleşme aşamasını yaşadığı içinde bulunduğumuz ortamda, küresel rekabette üstünlük sağlayacak en önemli kaynağımız olacaksınız. Yaratıcı, yenilikçi, ufukları geniş gençlerimiz olarak ülkemizin refah ve gelişmişlik düzeyine üst düzeyde katkılarda bulunarak O’nu hak ettiği yere taşıyacağınıza inanıyoruz.

Başarı dileklerimizle,
Yolunuz açık olsun.