Ekonomi ve Finans

Ekonomi ve Finans Bölümü Halkalı Okyanus Koleji ile buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halka İlişkiler ve Tanıtım Departmanı'nın hazırlamış olduğu tanıtım etkinliklerinde üniversitemiz bu hafta Halkalı Okyanus Koleji'ni ağırladı.

Üniversite adayı öğrencilerimizin sınav  sürecinde destek olmak amacıyla seminer (Sınav Kaygısı) düzenlendi.28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşen etkinlikte Ekonomi ve Finans bölüm tanıtımı da yer aldı.Öğrencilerin ilgiyle izlediği etkinlik yaklaşık dört saat sürdü. Tanıtımda öğrenci kulüpleri,erasmus,staj olanakları,etkinlikler,kütüphane olanakları,çap-yandal bilgileri gibi pek çok konuya da değinildi.Halka İlişkiler ve Tanıtım Departmanı Gezi ve Seminer Yetkilisi Burçak ÇAĞLAR tarafından düzenlenen etkinlik keyifli sunumlarla sona erdi.

Halkalı Okyanus Koleji öğrencilerine katılımları için çok teşekkür ederiz.