İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Halkla İlişkiler ve Tanıtım








 Bölüm Başkanımızın Öğrencilerimize 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Mesajı


İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ş. Güzin Ilıcak Aydınalp öğrencilerimize 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi için başarılar diliyor.


Prof. Dr. Ş.Güzin Ilıcak Aydınalp, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar döneminde de, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde gerçekleşen atölyelere, seminerlere, kulüp etkinliklerine ve panellere öğrencilerimizin katılımlarını bekliyor.

Sevgili öğrenciler, 

İçinde bulunduğumuz pandemi süreci birçok alanda hepimizi etkiledi. Artık sizlerle sınıflarımızda yüz yüze eğitim gerçekleştiremiyoruz. Ancak İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü olarak bu süreci siz değerli öğrencilerimizin eğitim-öğretim anlamında herhangi bir eksiklik yaşamadan geçirmeniz için özveri ile çalışmaya devam ediyoruz.

Bu kapsamda online ortama gerçekleşen eğitim sürecinizi sektörden ve akademiden çeşitli uzmanların katılımları ile gerçekleştirdiğimiz çeşitli paneller ve konferanslar ve seminerler ile desteklemeye özen gösteriyoruz. Bu dönem de geçen dönem olduğu gibi bu etkinliklerimiz devam edecektir. Hepinizin bu etkinliklere katılım göstermesini bekliyoruz. 

Öte taraftan bu süreçte karşı karşıya kaldığınız her türlü problem için tüm akademik kadromuz ile sorunlarınızın çözümü için size destek olmaya devam edeceğiz. Tüm hocalarınıza belirlenen danışmanlık saatlerinde ulaşabilir ve sorularınızı iletebilirsiniz. Danışmanlık gün ve saat bilgileri önümüzdeki günlerde sizinle paylaşılacaktır. Ayrıca Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü olarak öğrenciler için kurduğumuz Whatsapp gruplarında da yer alarak hem sınıf arkadaşlarınız ile görüş alış-verişinde bulunabilir hem de bölüm hocalarınıza sorularınız olursa bu platform üzerinden iletebilirsiniz. 

En kısa zamanda tekrar sınıflarımızda görüşebilmek dileği ile tüm öğrencilerimize sağlıklı ve başarılarla dolu bir dönem dilerim.