Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Dr. Öğr. Üyesi Sezgin Savaş’tan Prof. Dr. Sevimece Karadoğan Doruk ile Makale Yayını

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde ders vermekte olan Dr. Öğretim Üyesi Sezgin Savaş’ın, Prof. Dr. Sevimece Karadoğan Doruk ile birlikte yazmış olduğu “The Role of Digital Media in Image Formation: A Study on the Projection of Corporate Image on the Consumer” adlı makale Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Akademik Dergisi Etkileşim’de yayımlandı.

Kurumsal kimliğin kurumlar tarafından dijital medya yoluyla nasıl yansıtıldığı, kimlik sunumu sonucu kurumsal imajın istenilen yönde oluşma düzeyi ve imaj oluşumu ile dijital medyanın bağımlılık düzeyini ortaya koymak üzere yapılan araştırmada; imaj oluşturma ve sürdürme aşamasında dijital medya aktivitelerinden çok diğer aktivitelerin (sponsorluk, reklam vb.) önemli olduğu sonucuna ulaşılmıştır.

Makaleyi detaylı incelemek için tıklayınız.