Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Dr. Saadet Uğurlu Bölüm Etkinliğimizin Konuğu Oldu

Uzun yıllar sektör deneyiminin yanında akademisyen olarak da çalışmalar yürüten Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi doktor öğretim üyesi Saadet Uğurlu’yu ‘’Yapay Zekâ ve Pazarlamada Stratejik İletişim Yönetimi’’ konulu söyleşisi ile konuk ettik.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencilerinin sektör ile olan ilişkilerini geliştirmek adına düzenlediğimiz etkinliklerimizin bu haftaki konuğu Dr. Saadet Uğurlu oldu. Uzun yıllar sektör deneyiminin yanında akademisyen olarak da çalışmalar yürüten Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi doktor öğretim üyesi Saadet Uğurlu sektörden güncel örnekler ile kuruluşların iletişim faaliyetlerinde yapay zekâya nasıl verdiği konusunda kıymetli bilgilerini aktardığı ‘’Yapay Zekâ ve Pazarlamada Stratejik İletişim Yönetimi’’ konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.