İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Halkla İlişkiler ve Tanıtım








 Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp’ın Bölüm öğrencilerine 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Doç. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp 2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemi için öğrencilerimize başarılar diliyor.


Doç. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp, bu yıl da, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde gerçekleşen atölyelere, seminerlere, kulüp etkinliklerine ve panellere öğrencilerimizin katılımlarını bekliyor.

Sevgili öğrenciler

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü kurumsal iletişime odaklanan ve bu konuda eğitim veren en önemli bölümlerden biridir. Özellikle Türkiye’de kurumsal firma sayısının her geçen gün artması ve bu firmaların çoğunda kurumsal iletişim departmanı olması, mezunlarımıza itibar yönetimi, marka yönetimi, sosyal sorumluluk yönetimi, imaj yönetimi, sponsorluk, kurumsal kimlik, pazarlama iletişimi, lobicilik, kriz iletişimi gibi alanlarda hizmet verebilmesine olanak sağlamaktadır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi ve İdari Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde bulunan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2013 – 2014 akademik döneminde öğretime başlamış ve ilk mezunlarını 2017 yılında vermiştir. Bölümümüz İktisadi ve İdari Sosyal Bilimler Fakültesi’nin Türkçe eğitim veren ikinci en yüksek doluluğa sahip olan bölümüdür.

Mezunlarımız, Halkla ilişkiler Ajanslarında, Reklam Ajanslarında, Medya Planlama Ajanslarında, Belediyelerde, Siyasal Kurum ve Kuruluşlarda, Kamu sektöründe, Sivil Toplum Örgütlerinde; iletişim danışmanı, tanıtımcı, reklamcı, pazarlama iletişimi uzmanı, yaratıcı yazar, medya planlamacısı, medya kurumlarında araştırmacı, halkla ilişkiler uzmanı, müşteri ilişkileri yöneticisi, siyasal-kurumsal danışmanlığı vb. alanlarında çalışabilmektedir.

Bu yılda, Halkla İlişkiler alanındaki önemli uzmanlar, kanaat önderleri ve sektör temsilcileri öğrencilerimize akademik ve sektör alanındaki bilgi ve deneyimlerini aktarmak üzere misafirimiz olacaktır.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde gerçekleşen atölyelerimiz, seminerlerimiz, kulüplerimiz ve panellerimiz öğrencilerimizin eğitimine destek vermektedir. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sarp Bağcan’ın danışmanlığındaki “İletişim İnovasyon Kulübü” öğrencilerini bekliyor.

Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı dilerim.