Halkla İlişkiler ve Tanıtım

İGÜ Lise Yaz Akademisi Başlıyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin bu yıl 20-24 Haziran tarihleri arasında lise öğrencilerine yönelik düzenleyeceği Lise Yaz Akademisi’nde öğrenciler Diş Hekimliği’nden Reklam Tasarımı’na, Havacılık’tan Gastronomi’ye kadar birçok farklı bölümün derslerinde eğitim görme imkanına sahip olacak.

Aday öğrencilerin eğitim ve kariyer hayatlarında yol haritası niteliğinde olabilecek Lise Yaz Akademisi’ne üniversitenin ilgili internet sayfasından 17 Haziran’a kadar ücretsiz başvuru yapılabilir.

Gelecekteki kariyer hedeflerinin şekillenmesine yardımcı olacak Lise Yaz Akademisi’nde öğrenciler, dişin basit anatomisini tanıyacak, hamur hazırlama ve sunum tekniklerini öğrenecek, havacılıkta mesleki oryantasyon fırsatı elde edecek, robotik ve programlama konusunda eğitim görecek,  bir reklam filminin tasarım ve uygulama süresini deneyimleyerek bilgi edinecek, siber güvenlik temel konularına ilişkin farkındalık kazanacak, bir hava aracının tasarım aşamaları hakkında bilgi sahibi olacaktır.

Akademide yer alacak dersler şu şekilde sıralandı:

Diş Hekimliğinde Üç Boyutlu Çene Modeli Yapım Atölyesi
Gastronomi Makarna Atölyesi
Havacılık Atölyesi
Siber Güvenlik Atölyesi
Uçak Mühendisliği ve Tasarım Atölyesi
Robotik Teknolojisi ve Programlama Dilleri Atölyesi
Dijital Reklam Tasarımı Atölyesi

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.