Halkla İlişkiler ve Tanıtım

İSTİKLAL MARŞININ 100. YILINDA İGÜ YAYINLARINDAN ÖZEL KİTAP

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından İstiklal Marşı’nın 100. Yılına özel olarak kitap hazırlandı.

İstiklal Marşı’nın 100. Yılına özel hazırlanan kitaba “Mehmet Akif Ersoy’un Sanat ve Düşünce Dünyasına Bakış” adı verildi. Kitabın editörlüğünü İstanbul Gelişim Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Pelin Ekşi üstlendi. Kitapta Remzi Soytürk, Hacer Gülşen, Şerefnur Atik, Nezire Gamze Ilıcak, Kemal Çinko, Elife Ateş gibi akademisyenlerimizin çalışmaları bulunuyor. 7 farklı bölümün yer aldığı kitapta Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, şiir gelenekleri gibi çeşitli konular ele alındı. Ayrıca kitap, İGÜ Yayınları’nın 88. kitabı olma özelliğini taşıyor.

Haber kaynağına erişmek için tıklayınız.