Halkla İlişkiler ve Tanıtım

29 yıllık deneyimiyle Fransız küresel ortaklı Marjinal Porter Novelli Ajans Başkanı Asuman Bayrak'ı konuk ettik.

Alanında yetkin profesyonellerin yer alacağı, öğrencilerimize halkla ilişkiler sektörünü daha yakından tanıma ve sektör ile bağlantı kurma fırsatı sunan Pazarlama İletişimi Konferansları serimizin ilk konuğu 29 yıllık sektör deneyimiyle Marjinal Porter Novelli Ajansının kurucu ortağı ve ajans başkanı Asuman Bayrak oldu.

15 Nisan Cuma günü 11:30 – 13:30 Cuma günü K Blok Firnas Oditoryum’da gerçekleşen etkinliğimizde Bayrak, yerli yabancı pek çok marka ile pazarlama iletişimi alanında nasıl çalıştıklarına, küresel bir ajans ile ortaklığın nasıl yürütüldüğüne, gençlerin bu işleyişe katılabilmek için ne gibi özellik ve donanımlara sahip olması gerektiği gibi pek çok konuya dair bilgiler aktardı.

Bölüm öğrencileri ve ilgili üniversite öğrencilerinin de katıldığı yer yer sohbet havasında geçen keyifli bir etkinlik ile gençler sektörün gerçekliğine ve hayallerine bir adım daha yaklaşmış oldu.