İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Halkla İlişkiler ve Tanıtım








 PepsiCo Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Sayın Mahmut Sipahi’yi Konuk Ettik


İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü olarak ‘’akademik bakış ile paydaş nitelik ve beklentilerini göz önünde bulundurarak akademi ve sektör yönlü öğrencileri aynı anda yetiştirme’’ amacımız doğrultusunda dış paydaşlar ile ilişkilerimizi günden güne geliştirmeye devam ediyoruz.


29 Nisan Cuma günü 11:30-13:30 saatleri arasında K Blok Firnas Oditoryum’da gerçekleşen söyleşi etkinliğimizde PepsiCo Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Sayın Mahmut Sipahi’yi konuk ettik.

Bölüm öğrencileri ve ilgili üniversite öğrencilerinin de katıldığı yer yer sohbet havasında geçen ve yaklaşık iki saat süren etkinliğimizde, Mahmut Bey PepsiCo Türkiye şirketinin iç ve dış paydaşları ile ilişkisinden ve daha geniş perspektifte kuruluş olarak izlemekte oldukları kurumsal iletişim stratejisinden bahsetti. Küresel bir şirket olan PepsiCo’nun yerel oluşumu PepsiCo Türkiye’nin kurumsal iletişim planının nasıl belirlendiğini, PepsiCo şirketinin kriz iletişimine yönelik ne gibi proaktif ve reaktif senaryolar geliştirdiklerini güncel örnekler üzerinden öğrencilerimiz ile paylaştı. Mahmut Bey ayrıca Kurumsal iletişim alanında uzmanlaşmak isteyen gençlerin bu işleyişe katılabilmek için ne gibi özellik ve donanımlara sahip olması gerektiği gibi pek çok konuya dair bilgiler aktardı.