Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Samsung Electronics Pazarlama ve Dijital Hizmetler Müdürü Sayın Ayhan Aksu Konuğumuzdu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü olarak sektör profesyonellerini etkinliklerimizde ağırlamaya devam ediyoruz. Bu haftaki söyleşi etkinliğimizin konuğu Samsung Electronics Pazarlama ve Dijital Hizmetler Müdürü Sayın Ayhan Aksu’ydu.

20 Mayıs Cuma günü gerçekleştirdiğimiz, bölüm başkanımız Doç. Dr. Sarp Bağcan'ın açılışını yaptığı, karşılıklı soru cevaplar ile yer yer sohbet havasında geçen iki saatlik keyifli bir söyleşi etkinliğini geride bıraktık. Gerçekleştirdiği sunumda Aksu, Samsung Electronics şirketinin pazarlama iletişimi çalışmalarını nasıl bir plan dâhilinde yürüttüklerini uygulama örnekleri ile bizlere aktardı.

Kendi öğrencilik yıllarından ve kariyerine başladığı ilk günlerden de bahseden Aksu, pazarlama iletişiminin geleceği hakkındaki öngörülerini dile getirerek öğrencilerimize kariyer planlamaları hakkında tavsiyelerde bulundu.