Halkla İlişkiler ve Tanıtım

SosyoCom'un Kasım Sayısı Yayında!

Bu ay içerik editörlüğü bölümümüz tarafından yürütülen İstanbul Gelişim Üniversitesi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nin aylık etkinlik ve haber bülteni SosyoCom'un Kasım sayısı yayımlandı.

Bu ay içerik editörlüğü bölümümüz tarafından yürütülen İstanbul Gelişim Üniversitesi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nin aylık etkinlik ve haber bülteni SosyoCom'un yeni sayısı yayımlandı. SosyoCom'un Kasım sayısında ''Tekno-Gündem, Eko-Gündem, Yeni Meslekler, Kültür-Sanat-Edebiyat, SosyoCom Raf, Eğitim-Araştırma, Girişimcilik ve İnovasyon, Siyasi Gündem, Sağlık-Psikoloji, Sosyo-Gündem, Sosyalleşme Zamanı ve Akademik Yaşama Dair'' başlıklı bölümler yer aldı.

Fakültemizin aylık etkinlik ve haber bülteni SosyoCom'un Kasım sayısını okumak için tıklayınız.