İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Havacılık Yönetimi








 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası 6-7-8 Ekim'de Gerçekleştirilecek


Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesinde Türkiye Ulaşım ve Altyapı Politikası vizyonuyla bu yıl 12.si düzenlenecek olan Ulaştırma ve Haberleşme Şurası, Lojistik, Mobilite ve Dijitalleşme temalarıyla, 06-07-08 Ekim'de Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek.


Şura, sektörde önde gelen dernek, birlik ve kurumların işbirliğiyle gerçekleşecektir. Şura’da, dünyada ve Türkiye’de ulaştırma sektörünün şu anki durumu ve dinamikleri, ulaştırma sektörlerinin geleceğe yönelik planları, öngörüleri ile hedef ve politikaları konuşulacaktır. Ulaştırma ve Haberleşme Şura’sı ulusal ve uluslararası katılımcılar ve ulaştırma alanında faaliyetleriyle ön plana çıkan firmaların katılımı ile Türkiye’nin en önemli ulaştırma odaklı etkinliğidir.

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası sonucunda Sektör Çalışma Grupları’nın, vizyon kurulunun ve akademik danışmanların destekleriyle Türkiye Ulaştırma Politikası Strateji Belgesi, Karayolu, Denizcilik, Demiryolu, Havayolu ve Haberleşme Sektör Öngörü Raporları ve Lojistik, Dijitalleşme, Mobilite Vizyon Raporları çıktılarına ulaşılması hedeflenmektedir.