İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Havacılık Yönetimi








 2020-2021 eğitim – öğretim yılında Havacılık Yönetimi Bölümü ile oryantasyon


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Havacılık Yönetimi Bölümü, birinci sınıf öğrencilerinin üniversiteye adaptasyonunu sağlamak için oryantasyon düzenledi.


Oryantasyon programı, Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Pamuk ile birinci sınıf öğrencileri arasında LMS sistemi üzerinden gerçekleştirildi.

Oryantasyonda Havacılık Yönetimi Bölümü hakkında genel bilgiler, akademik kadro, danışmanlıklar, Havacılık Yönetimi Bölüm müfredatı, önlisans ve lisans eğitim-öğretim ve sınav yönetmeliği ve disiplin yönetmeliği, ders kayıtları, 2020-2021 güz yarıyılı eğitim-öğretimi, ara sınavlar, yarıyıl içi çalışmalar ve finaller, ÇAP, yan dal ve Erasmus gibi eğitim olanakları, Havacılık Yönetimi Bölümü’nden mezun olan öğrencilerin kariyer olanakları gibi konular üzerinde durularak birinci sınıf öğrencileri bilgilendirildi.

Oryantasyon, bölüm başkanı tarafından öğrencilere yeni akademik dönem ve üniversite yaşamlarında başarılar dilenmesiyle sonlandı.